Нана Гладуиш навърши 50: Моля се да съм здрава

Нана Гладуиш навърши 50: Моля се да съм здрава

Преди дни тв водещата Нана Гладуиш навърши 50 години с весел купон в САЩ. Зад Океана тя замина да живее през миналата година, заедно със семейството си, като с това окончателно напусна предаването „Съдебен спор“ и екипа на Нова телевизия, припомня Ретро. На нейно място в шоуто влезе бившата мис България Ромина Тасевска.

Нана е празнувала в Маями, щата Флорида, където със съпруга ѝ си купиха имение, а от кадрите от купона става ясно, че тя се е забавлявала в компанията на близки приятели. Те направили изненада на рожденичката – целодневна разходка с частна, яхта до залез слънце. От кадрите се вижда как Гладуиш се забавлява, танцува и събира тен с усмивка на лице на борда. Тв звездата не пропусна да направи и емоционално обръщение по случай своя 50-и юбилей.

„Днес навършвам 50 г. За едни – много, за други – малко. За мен възрастта е абстрактно понятие. Има дни, в които се чувствам като на 100 г, други, в които се държа като на 15 г. и такива, в които просто казвам – Благодаря! Днес е един от тези дни. Благодарна съм, че го имам и се моля да съм здрава за да има и други такива дни“, написа Нана в личния си фейсбук профил.

Нана продължава да бъде на поддържаща терапия след двете диагнози рак, през които успешно премина. Вероятно този тип лечение ще продължи до живот, смята самата тя. Въпреки медикаментите, които приема непрестанно, Гладуиш изглежда прекрасно и нищо не я спира да живее пълноценно. Откакто е в Америка е в още по-добра форма, изглежда щастлива и подмладена. След емигрирането си Нана се е прибирала само един път в родината и поводът за връщането ѝ бе мрачен. В края на 2023 г. тя загуби своята по-голяма сестра, която издъхна само на 55 г. заради онкологична диагноза.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *