Най-недостъпните и трудни зодии! Ще отнеме години да ги опознаете

Има хора, които са толкова трудни за обичане, че цял живот няма да ни стигне, за да ги разберем, пише actualno.com. Ето кои са те и какво ги прави толкова различни, интересни и недостъпни.

ТЕЛЕЦ
Телците са една от зодиите с най-особени характери, които никога не можеш да разгадаеш напълно. Те държат много на истинските отношения, на честността и сериозните връзки. Именно по тази причина са много мнителни към околните и не позволяват на някой просто така да влезе в живота им. Те поставят всеки избраник пред много изпитания, преди да дадат сърцето и тялото си, преди да се обвържат сериозно. Както са привързани към някого, така се стряскат и рязко се отдръпват от него.

Отсрещният човек не може да разбере промяната, която се случва в душата на Телеца и затова е толкова трудно да остане спокоен и да продължи с ухажването. Телците са много особени характери, но всяка трудност си струва, защото след това обичат безусловно и за цял живот.

ЛЪВ
Лъвовете са от зодиите, които обичат първо себе си и чак след това останалите. Всеки представител на тази зодия следва максимата, че ако не обичаш себе си, няма кой друг да обича теб. Затова цял живот живеят лудо, щуро, угаждат си, глезят се и се научават да харесват живота без половинка. Не искат щастието им да зависи от някой друг. И в даден момент толкова свикват с това да са сами, че трудно могат да си представят да променят живота си и да бъдат с някой друг.

Ако някой се влюби в Лъв, трябва да има много търпение и да чака месеци наред, за да може да им обърне внимание, да се откъсне от самотния живот и да свикне с идеята, че вече ще трябва да се съобразява с някой друг. Да не говорим, че Лъвовете винаги ги остават малко егоисти и не правят много компромиси, затова другият човек трябва да е по-гъвкав и да отстъпва повече в разни спорове и взимането на решения.

СКОРПИОН
Представителите на тази зодия са много страстни партньори и са трудни за обичане, защото често флиртуват с други, искат внимание от всички и рядко им стига само един човек, за да задоволи всичките им нужди. Трябва да е добре образован, да има хубава работа, да е страстен в леглото, учтив в разговори, да е романтичен и какво ли още не.

Дългият им списък с изисквания често е нереалистичен, а те не спират да твърдят, че един достоен за тях партньор трябва да притежава всичко. Затова са и трудни за обичане, защото никога не дават сърцето си напълно само на един партньор и винаги трябва да се доказваш пред тях, ако искаш да останеш във връзка с тях. Скорпионите са много трудни за обичане, затова винаги си имайте едно наум, когато започвате връзка с тях.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *