Мъри Стоилов зачеркна още двама в „Левски“

Мъри Стоилов зачеркна още двама в „Левски“

Защитникът Христос Шелис е поредният футболист на Левски, за когото стана ясно, че няма да остане на „Герена“ при Станимир Стоилов. Наставникът вече направи една чистка веднага след идването си в клуба. Тогава той посочи вратата на Христофор Хубчев, Валери Божинов и Симеон Славчев. А през януари изглежда ще има още промени.

Кипърецът разочарова след трансфера си в Левски. Шелис игра много слабо и до голяма степен стана причина за загубите в дербитата с ЦСКА и Лудогорец. Заради това той ще си тръгне още през зимата, пише „Мач Телеграф“.

Защитникът вече загуби титулярното си място, след като на „Герена“ привлякоха, а след това успяха и да картотекират Хосе Кордоба. Панамецът зае позицията до Гьоко Зайков в центъра на отбраната. Онзи ден Христос дори изпадна и от групата за гостуването на Черно море, загубено с 0:1.

Според запознати около Нова година от Левски може да си тръгне и още един защитник. Става въпрос за Георги Александров, който на този етап не успява да защити мястото си в клуба.

Очевидно е, че към настоящия момент в състава на „сините“ има доста играчи, които не отговарят на името на клуба. Това си пролича и в гостуването на „Тича“. На „Герена“ обаче не могат да си позволят голяма чистка, тъй като нямат достатъчно финанси, за да заменят напусналите с по-качествени играчи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *