Мъж шляпна репортерка по дупето по време на живо включване

Испанската репортерка Иса Баладо се наложи да изживее не особено приятен момент по време на живо включване в предаването „В устата на всички“.

Докато предава в пряк ефир, на заден план се вижда как непознат мъж се приближава зад репортерката и най-безцеремонно я плясва отзад.

Тогава водещият в студиото прекъсва Баладо и я пита дали наистина мъжът си е позволил да я шляпне по дупето, на което репортерката потвърждава с видимо неудобство.

Докато нашата колежка си изпълнява по най-съвестния начин професионалните си задължения, някакъв тъпак я пипа отзад, избухна водещият в студиото Начо Абад. Той увери, че случаят ще бъде докладван на полицията, за да бъдат предприети мерки.

По-късно стана ясно, че въпросният мъж е бил задържан от полицията, като е било установено, че и други жени са били опипани по същия начин.

Министърът по равенството на половете Ирене Монтеро също осъди инцидента и изрази подкрепата си за Баладо. Тя подчерта, че такъв род опипвания без съгласие представляват сексуално насилие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *