Мъж шляпна репортерка по дупето по време на живо включване

Мъж шляпна репортерка по дупето по време на живо включване

Испанската репортерка Иса Баладо се наложи да изживее не особено приятен момент по време на живо включване в предаването „В устата на всички“.

Докато предава в пряк ефир, на заден план се вижда как непознат мъж се приближава зад репортерката и най-безцеремонно я плясва отзад.

Тогава водещият в студиото прекъсва Баладо и я пита дали наистина мъжът си е позволил да я шляпне по дупето, на което репортерката потвърждава с видимо неудобство.

Докато нашата колежка си изпълнява по най-съвестния начин професионалните си задължения, някакъв тъпак я пипа отзад, избухна водещият в студиото Начо Абад. Той увери, че случаят ще бъде докладван на полицията, за да бъдат предприети мерки.

По-късно стана ясно, че въпросният мъж е бил задържан от полицията, като е било установено, че и други жени са били опипани по същия начин.

Министърът по равенството на половете Ирене Монтеро също осъди инцидента и изрази подкрепата си за Баладо. Тя подчерта, че такъв род опипвания без съгласие представляват сексуално насилие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *