Мъж се ожени за 37 години по-стара жена, отнела девствеността му

Семейна двойка – мъж на 26 години и жена на 63 години, отнела девствеността му, се оплакаха от затруднения в отношенията им, възникнали поради липса на секс, пише Daily Star.

Двамата от САЩ с 37 години разлика се оженили и решили да имат дете. Тъй като Черил Макгрегър е твърде стара, за да износи бебе, двойката реши да използва услугите на сурогатна майка.

Съпругът на Макгрегър Кюран Маккейн трябвало да бъде донор на сперма, за да се зачене нероденото им дете, така че не можел да прави секс често. Според жената двойката преди това е имала полов акт всяка вечер, понякога дори по два пъти. По стечение на обстоятелствата този брой намалял.

„Стресът и липсата на интимност наистина започнаха да влияят на брака ни“, призна Макгрегър. Всичко се нормализира, когато сурогатната майка на двойката забременя. Двойката очаква бебе от осем месеца.

Въпреки скептицизма на околните, Макгрегър не се съмнява, че ще успее да отгледа дете: тя вече е отгледала седем деца, а собствената ѝ майка доживяла 100 години. Те от своя страна не подкрепят желанието на майката. Шестте деца на Макгрегър спрели да общуват с нея, когато тя започнала връзката с Маккейн.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *