Мъжете признаха какво е за тях красива жена

Мъжете признаха какво е за тях красива жена

Женската красота е субективно понятие и е повече въпрос на вкус, отколкото на обществени критерии, но все пак има няколко неща, които категорично привличат. Ето какво намират мъжете за красиво в една жена:

1. Поддържана жена

Добре поддържаният външен вид сам по себе си внушава страхопочитание сред мъжете. Една дама може да го постигне с постоянна грижа за себе си, която включва не само хигиенни процедури – подстригване, маникюр, педикюр, маски и т.н., но и редовно обновяване на гардероба и излъчване, показващото нейното удовлетворение от живота.

2. Жена, която се облича добре

Във възприятието на мъжете, жената винаги ще бъде красива, ако има изразена женска същност – грижи се за себе си и за външния си вид. Повечето мъже харесват жени, облечени с вкус, които не изглеждат вулгарно. Анцузите, безформените дънки и подобни тоалети, не предизвикват възхищение сред представителите на силния пол.

3. Жена, която има красиво лице

Яркият грим по никакъв начин не се вписва в мъжката представа за красива жена. Ето защо много мъже казват, че не обичат гримираните жени. Но ако се гримирате правилно, мъжът може дори да не осъзнае, че сте използвали грим. Какво означава правилен грим? Този, който ви прави по-млади, по-свежи и по-привлекателни. Това е лекият грим, който ви помага да прикриете несъвършенствата и да подчертаете достойнствата на лицето си. Както всяко друго изкуство, изкуството на грима има свои собствени закони и техники. Познавайки ги, всяка жена може да се преобрази за броени минути.

4. Усмихнатата жена

Усмивката е най-силното оръжие на жената. Мъжете забелязват и ценят жените, които се усмихват. Искри в очите и очарователна усмивка ще ви направят не само по-красиви, но и по-желани.

5. Жена, която не е прекалено слаба

Мъжете рядко го признават, но бъдете сигурни, че ще предпочетат по-закръглена жена пред прекалено слаба красавица, пише fakti.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *