Мъжемелачката Даяна най-накрая избра правилния мъж

Мъжемелачката Даяна Ханджиева от последния сезон на „Фермата“ по bTV най-накрая, след дълго лутане, избра правилния мъж. Красавицата отново е щастлива с любимия си Кристиян Ставрев, с когото уж се бе разделила преди да влезе във „Фермата“. Двойката позира заедно за реклама на вино, а в интервю за рекламната кампания на напитките споделят, че най-сетне са се открили истински. Голяма част от времето двамата прекарват разделени, защото Ставрев учи и играе в САЩ, а актрисата живее в България.

Разлъката провокира и изневери, макар че те не ги приемат за такива, заради разстоянието, което ги дели. Въпреки че при пандемията миналата година, спортистът си идва у нас, Даяна влиза във „Фермата“ като свободна жена. След като излиза обаче, вижда, че Кико, както го наричат приятелите, й е писал всеки ден и ни най-малко не се сърди за задявката й с фокусника Данчо.

Ханджиева се връща при него: „Във „Фермата“ бях взела решения, че съм изчистена, бях го преодоляла. Включвам телефона си и виждам, че той ми е писал всеки един ден, в който съм била вътре. „Добро утро, днес правих това, липсваш ми“, снимки… От деня, в който влязох до деня, в който излязох. И представите ми се обърнаха“, обяснява красавицата за urbn.dir.bg.

Сега двамата най-сетне имат достатъчно време да бъдат заедно, защото Ставрев остава в България. Феновете на Дая от „Фермата“ обаче жалят гаджето на актрисата заради образа й на мъжемелачка. „Горкото момче…Жал ми е за него!“, пишат те в социалните мрежи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *