Младежи помогнаха на уплашено момиче, претърпяло катастрофа

Момчета помогнаха на момиче, което бе спретнало самостоятелно пътнотранспортно произшествие на пътя с. Горица – посока Варна. За случката разказва в социалните мрежи Иван Иванов – един от групичката, стекли се на помощ на момичето.

Докато се прибирал с приятелите си, те станали свидетели на самостоятелно ПТП. Иван разказва, че момичето, чиято кола е изхвърчала в канавката, било много разтревожено и депресирано – тя е плакала на волана, дори от страх не е слязла от колата, за да погледне дали има причинени щети.

Момчетата веднага се отзовали на помощ на момичето, изпаднало в безпомощно състояние и по най-бързият начин са извадили автомобила от канавката.

Иван Иванов работи във фирма за денонощна пътна помощ и за офроуд закъсали и в тази връзка той споделя следното: „Не всичко е пари, първо трябва да сме хора. Не всички пътни помощи „режат глави“ Има и хора сред нас.“. Постъпката на момчетата трогна стотици във Фейсбук, които не спестиха поздравите си към Иван и бригадата.

Ето я и публикацията на Иван Иванов в оригинал:

„Не всичко е пари, първо трябва да сме хора! Докато прибирахме закъсал автомобил от с. Горица посока Варна, станахме свидетели на самостоятелно ПТП. Момичето плачеше депресирана на волана, без да слиза от страх да погледне колата. Решихме да й оправим деня, като я извадихме възможно най-бързо. Не всички пътни помощи „режат глави“. Има и хора сред нас.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *