Младата любовница на Стоян Алексиев го довърши

Младата Ивана Бобойчева, която доби слава по неприятния начин покрай скандала със значително по-възрастния си любовник Стоян Алексиев, е отворила нова страница в живота си. Тя окончателно е напуснала столицата и в момента е част от трупата на Кукления театър в Стара Загора и засега не планирала да се връща в София, където остана да живее любовникът, писа „Уикенд”.

Отношенията между двамата приключили и те не поддържали никаква връзка. Освен без младата си приятелка, Алексиев останал и без ангажименти в театъра. За първи път в кариерата си актьорът нямал никаква яснота кога и какво ще работи.

26-годишната Ивана никак не страдала по екранния проф. Иван Генадиев от „Откраднат живот“. На хубавицата не й липсвали ухажори и в момента летяла на крилете на любовта с артистичен младок. Влюбената до уши Ивана изливала в стихове любовните си трепети. Бобойчева и нейна приятелка имат страница в социалната мрежа, където публикуват свои литературни произведения, а всички стихове на Ивана са посветени на любовта. В едно от стихотворенията й препратката към Стоян Алексиев е повече от очевидна, тъй като лирическият герой, към когото авторката се обръща, е със сини очи, каквито са на известния актьор.

През 2017 г. папараци издебнаха как палавият Алексиев бърка в панталоните на 44 години по-младата Ивана, а тя нежно го целува. Кадрите провокираха жесток скандал, а Алексиев заяви, че двамата просто правели фотопроби за нов проект. Въпреки публичната си забежка обаче, бракът на един от доайените на Народния театър със съпругата му Надежда си остана стабилен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *