„Мис България 2019“ с още повече силикон в гърдите

„Мис България“ 2019 Радинела Чушева наля още силикон в пазвата си и тя вече едва се побира под дрехите ѝ. Новата операция на бюста вероятно е повлияна от новия мъж в живота на брюнетката, който платил този път кубиците.

Силиконовата красавица не си губи времето и след като заряза възрастния си любовник, веднага се ориентира към по-младо и не по-малко богато гадже, което да удовлетворява всичките ѝ капризи.

Запознати издават, че актуалният ѝ приятел е около 30-те и разполага с достатъчно финансови средства, за да я глези постоянно с екзотични почивки и луксозни подаръци, пише „Уикенд“.

„Да си влюбен е уникално чувство. Просто трябва да е разумно, а не глупаво. Границата е тънка“, философства миската, която почти веднага, след като се загаджи отново, напомпа бюста си с нова доза силикон.

Неотдавна Чушева топлеше леглото на богаташа Коста, който е около 65-годишен. За него се знае, че се занимава със строителен бизнес и има семейство, даже и внуци. Този факт обаче не го спираше публично да демонстрира връзката си със засуканата мадама, без да се притеснява от съпругата и децата си.

Mиналото лято папараците на „Уикенд” засякоха бившата адреналинка от „Господари на ефира” на плажа в морския курорт Св. св. Константин и Елена, придружавана от възрастния ѝ благодетел. Те не се смущаваха да се опипват и да си разменят ласки. Двойката бе отседнала в луксозната вила, където цените започват от 800 лева на вечер. Мнозина са виждали Чушева и Коста да се натискат и из столични ресторанти, така че връзката им със сигурност не е била строго пазена тайна.

Не е ясно защо брюнетката с много естетични корекции е зарязала застаряващия бизнесмен. В светските среди се шушука, че тя се принудила да търси нов спонсор, защото приятелят ѝ ѝ секнал финансовото кранче. В последно време имал и здравословни проблеми, типични за хората на неговата възраст. Това наложило Радинела да погледне в друга посока.

Чушева е една от скандалните носителки на титлата „Мис България”. Когато спечели конкурса през 2019 г., тя си навлече доста гневни коментари и обиди. Повечето я упрекваха, че не притежава необходимата визия и естествена красота, но пък тя смело заяви, че нападките на зложелателите не я притесняват. Едрогърдата брюнетка не крие, че е почитателка на пластичната хирургия и е преправяла бюста, устните и носа си.

Радинела набра популярност покрай предаването „Господари на ефира”, където се изявяваше като адреналинка. Казва, че шоуто ѝ помогнало да се държи по-освободено пред камера. Участието ѝ в конкурса „Мис България” дойде малко по-късно. След като спечели титлата, хубавицата заряза телевизията и се отдаде на почивки и луксозен живот.

Преди няколко месеца Чушева призна, че докато е била адреналинка Васил Василев – Зуека я е ухажвал. „Не ме оставяше на мира! Едва се отървах от него”, сподели миската за похотливите мераци на актьора и водещ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *