Мирослав проговори след побоя: Мария ми посегна първа!

Мирослав проговори след побоя: Мария ми посегна първа!

„Не съм пребил Мария, само я бутнах и тя се нарани при падането. Може и да съм я ударил, без да искам, докато се отбранявах, тя първа ме нападна“. Това е обявил при първоначалният разпит след задържането си под стража Мирослав Соколов, мъжът на фолкпевицата Мария.

По думите на запознати с разследването лихварският бос, вероятно посъветван от адвоката си, застъпва версия, удивително наподобяваща тази на Юлиан Вергов, който беше обвинен в побой от актрисата Диана Димитрова, случил се преди повече от 5 години – че не ѝ посегнал, а само я бутнал.

За разлика от нашумялата афера между Вергов и Димитрова обаче, Миро Дзвера трудно ще убеди прокуратурата и съда своята версия, тъй като е закопчан със зареден пистолет, а полицаите са видели с очите си окървавената Мария, която впоследствие си е извадила медицинско свидетелство с точно описание на причинените ѝ травми.

До този момент Мирослав Соколов и неговият адвокат отказват изявления пред медиите. Запознати с разследването обаче твърдят, че Миро Дзвера ще обвини Мара Отварачката за кървавата домашна ексцесия.

„Мирослав ще защитава версията, че е съобщил на Мария, че е взел решение да прекрати отношенията си с нея и да се върне при бившата си съпруга Вая. Заради това избухнал скандала с Мария, която му се нахвърлила и той, отбранявайки се, случайно я е наранил“, разкрива полицейски източник на „Уикенд“.

Според приятели на Мирослав той действително поддържал близки отношения с бившата си съпруга Вая и дори понякога нощувал у дома ѝ уж заради двете им деца. Миро Дзвера в момента е въдворен под домашен арест в апартамент, обитаван от екссъпругата и децата му в частната жилищна кооперация със затворен достъп „ММ Резиденс“.

Бившата съпруга на Мирослав Вая вече потвърди, че той се е върнал при нея, но отказва да коментира екшъна с Мара Отварачката.

През лятото на 2021г. Вая беше зарязана от мъжа си заради Мария, а Мирослав даже ѝ отне баровския спортен автомобил Ferrari California, който ѝ беше подарен само година по-рано по случай раждането на второто ѝ дете. Ферарито се озова в ръцете на Мара Отварачката, преди да бъде разменено от певицата за нов джип Mercedes GLE 63.

„Вая все още го обича и ще го защитава докрай – със сигурност ще потвърди версията му, че той е избрал да се върне при нея“, коментират запознати с драмата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *