Мини сериал разкрива най-голямата измама в „Стани богат“

Най-голямата измама в телевизионния формат „Стани богат“ завършва с арест. Мини сериал показа скандалния случай.

Лентата е заснета по действителни събития, които са се случили в британската версия. „Аферата „Стани богат“, базиран на най-скандалния случай в над 22-годишната история на най-великата телевизионна игра.

Сериалът разказва за Чарлз Инграм – бивш майор от британската армия, който предизвика огромен скандал, след като печели 1 милион паунда в „Стани богат“, но след това е уличен в измама, пише BG Voice.

Майор Чарлз Инграм изобщо не си пада по викторини, но за съпругата му Даяна и зет му Ейдриън това е начин на живот. Двамата сбъдват мечтата си и участват в легендарното шоу „Стани богат“, но се провалят и отпадат твърде рано. Единственото, което им остава, за да се избавят от затрудненото си финансово положение, е да запишат нищо неподозиращия Чарлз.

Бившият майор е избран и се принуждава да се появи в ефир, но в първата вечер от играта си (9 септември 2001 г.) се справя изключително посредствено. Във втората вечер обаче Чарлз минава с лекота през всички въпроси и печели голямата награда от 1 милион паунда.

Продуцентите намират „знанията“ му за съмнителни и ги свързват с невиждан досега опит за измама, свързан с покашляния от публиката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *