Миленков: Хората виждат алтернатива на статуквото в лицата на „Демократична България“

Приятното време и слънце използваха кандидатите за депутати на „Демократична България“ – Владимир Миленков и Димитър Нешев, за да се срещнат с благоевградчани на „Алеята на здравето“, водеща към парк „Бачиново“ в Благоевград.

Освен рекламни материали двамата подариха на хората и дезинфектанти, на които стоят няколко ефектни послания: “Елиминира мафията“, “Премахва корупцията“ и “Запазва демокрацията“, които бяха приети с усмивка от благоевградчани. Те коментираха, че това са целите, които наистина трябва да преследва всяка власт.

„Хората виждат алтернатива на статуквото в лицата на „Демократична България“, а това е огромна отговорност за нас, ние ще бъдем партньори в това и заедно ще успеем!“, коментира Вл. Миленков.

Двамата кандидати споделят, че много от хората, с които са разговаряли, са задавали резонни въпроси, като този: „КОЙ нарежда на ЦИК да обжалва видеонаблюдението при броенето на бюлетините след края на изборния ден?

„Ние питаме същото, а единственият логичен отговор е, че преди избори уж необявената коалиция между ГЕРБ и ДПС става все по-очевидна и обединена от страха. Нашата борба за честни и свободни избори продължава. Ние вярваме, че след 4-ти април ще бъде счупен страхът и ще дойдат по-добри времена за всички в България“, каза още Миленков и допълни, че енергията за промяна няма как да бъде пречупена, дори и чрез опитите за манипулиране на вота.

„Ако едни политици са чисти и открити с хората, те нямаше да изпитват подобен панически страх от видеонаблюдението в изборния ден. Щом настъпи подобна истерия и неистов стремеж това да бъде предотвратено, само по себе си е показателно. Показателно е, че те крият нещо, че искат да направят нещо, което не трябва да бъде заснето. Какво е то според вас?“, лаконично попитаха кандидатите на „Демократична България“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *