Милена от „Фермата“ вдига адреналина си с АТВ

Участничката от риалити формата „Фермата“ Милена Странджикова подкара високопроходимо возило. Пловдивската адвокатка смело яхна 250-кубиково АТВ. Заедно със семейството си тя се забавлява в пресечени местности и по мотописти.

Последно Милена карала АТВ-то четири часа в местността Паниците край река Тунджа, похвали се самата тя. „Изживяването е страхотно. Пожелавам го на всеки“, заяви Странджикова. Другото й последно увлечение е да ходи и на салса танци. През делничните дни обаче работи усилено в адвокатската си кантора, която се намира до сградата на Съда.

Признава, че след излизането от „Фермата“ била погълната от много работа и допълнителни ангажименти покрай цялата известност на предаването.

„Сега, няколко месеца по-късно, нещата започнаха да се успокояват и да си влизат в нормалния ритъм на ежедневието. „Фермата“ ме промени, започнах да отделям повече време за себе си и за личните ми забавления. Имам нови приятели в лицето на част от другите „фермери“, с които често се чуваме и виждаме. С Асен семейно ходим на ски и по СПА дестинации, а със Стоян на разходки в природата. С Дая можем да си говорим и смеем с часове, а когато съм с Габи, времето спира“, разказва Милена.

Спомня си и как е преминала срещата с Габи след излизането от „Фермата“, когато двете се видели по време на състезание от ендуро шампионата в подножието на Стара планина.

„Тя имаш​е около час свободно време и решихме да обядваме в едно заведение. Толкова вглъбени сме били в разговора, че когато погледнахме часовниците, бяха минали 4 часа. Тя беше изпуснала награждаването си и не ни остана нищо друго, освен да се посмеем, защото досега не й се беше случвало подобно нещо“, връща лентата назад пловдивчанката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *