Мексиканец е убил и разчленил жена си в Разград, задържаха го

Мексиканец на 44 години, живеещ в Разград е бил задържан за убийството на съпругата си Силвия Петрова. 40-годишната жената изчезнала в събота, а в понеделник родителите и я обявиха за издирване.

Знаеше се, че е напуснала дома си на 11 декември, облечена със синя грейка и от тогава беше в неизвестност.

Първоначално издирването й беше насочено към местността „Пчелина“, където имала навик да се разхожда. Тялото на изчезналата било намерено през нощта срещу четвъртък от криминалисти от ОДМВР – Разград и ГДНП.

Тленните останки на Силвия били заровени на няколко места по пътя за жп-гара. В четвъртък сутринта на място продължават оперативни действия на полицията и движението на превозни средства в района се регулира от екипи на „Пътна полиция“.

За убийството е задържан мъжът на Силвия. По неофициална информация той е направил пълни самопризнания престъплението, което е извършено в нощта срещу събота в дома, в който двамата живеели. После показал четири места, на които е заровил разчлененото тяло на жена си. В момента полицията търси по тези места дрехите, документите и телефона на Силвия.

В ранния следобед днес директорът на ОДМВР в Разград Диян Минков и окръжният прокурор Тихомир Тодоров ще обявят подробности по тежкото престъпление.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *