Медицинска сестра от Враца избрана за най-добър еротичен модел у нас

Медицинска сестра от Враца избрана за най-добър еротичен модел у нас

С титлата за фотогеничност пък се сдоби млада актриса от София. Сред момчетата победител стана екзотичен танцьор, съобщи „Телеграф“.

20 момичета и момчета от цялата страна премериха сили в надпреварата за най-добър еротичен модел у нас. Короната си разделиха Нелина Николова и Теа Добрева. Двете момичета спечелиха съответно титлите “Бест Еротик Модел” и “Фотомодел”. По професия Нелина е медицинска сестра. Хобито на хубавицата е моделството. Преди година е избрана за носителка на титлата “Мис Враца”, а малко след това е една от финалистките на националния конкурс “Мис България”.

„Реших да опитам късмета си в този конкурс, приемам го като предизвикателство към себе си, не се срамувам от голотата и смятам, че да си секси, е предимство, не недостатък“, заяви тя.

Другата коронована хубавица – Теа, има опит в снимките и сцената, защото е актриса. Освен това професионално се занимава с хореография и танци. Красавицата споделя, че мечтае да се развива в киното и дори през пролетта ще излезе нов филм с нейно и на Филип Буков участие. Студентката по право в НБУ Павлина Светославова грабна специалната награда и стана момиче на „Телеграф“.

Победител сред момчетата стана атрактивния Малам. Той спечели публиката и журито с перфектните си форми и артистично поведение. Малам е роден в Гвинея Бисау, но от няколко години живее в България, занимава се професионално с еротични танци в мъжка група.

„Мис Силикон“ Гергана Райчевска в качеството си на председател на журито обяви имената на победителите, а лентите бяха връчени от миналогодишната победителка Дениз Хайрула и Мартин. В журито бяха още моделът Георгиос Сърбинов и „Мисис България“ Станислава Василева, Диана Габровска и „Мис Плеймейт“ Михаела Тодорова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *