Новините

Мегз успя да пробие и в Дубай, вижте какво направи

Миглена Каканашева, която е популярна с псевдонима си Мегз, заряза успешния си моден бизнес в България и заживя чак в Дубай. Това се случи преди цели две години – време, в което изглеждаше, че дизайнерката е претърпяла много голяма промяна.

В този период тя се отрече от екстеншъните и хиалурона, стана шаман, почти се отрече от грима, започна да споделя всякакви дълбоки размишления за живота на фона на екзотични гледки, припомня woman.bg. Междувременно се заговори, че е открила любовта в лицето на богат арабин, но тази информация така и не беше потвърдена от самата нея.

Но явно любовта ѝ към модата е безгранична и Миглена отново се завърна към бизнеса си, като стартира проект в Дубай.

Ето какво сподели за новото си начинание самата тя в социалните мрежи:

„На 26.01.2021 – преди две години взех най-трудното решение в живота си – да затворя безценната си марка МЕГЗ. Дори сега, когато пиша тези думи плача, защото беше толкова тежко и болезнено. Как е възможно: Джулката със секси клинче и на токчета за изписването. Къде ѝ е корема? (снимки) Джулиана Гани показа как минават първите дни с бебето и съобщи страхотна новина (видео) Какво се случва, когато гаджето на Коцето си изтърве сапуна в банята (видео) Започнах да шия дрехи на ръка за себе си, когато бях на 13 години. Всеки ден създавах рокля за себе си и ходех на училище с нея. Толкова бях отдадена на таланта и мечтата си, буквално живеех за нея, че без да осъзнавам, минаха 17 години от живота ми.

Погледнах се на 30 – успешен и известен работохолик, с драматичен личен живот, пълен с всякакви проблеми, никога не задоволен, независимо колко успешен, критикуващ себе си през цялото време, напълно нещастен. Определено не беше това, за което мечтаех. Щастливо, колкото и да е трудно – бях достатъчно смела да скоча от изключително високо – вярвайки, че някак ще се науча да летя… И аз го направих. Оставих най-важното нещо в живота си по това време, за да потърся значението в себе си. Две години бях изцяло посветен на пътуването си навътре.

Преместих се в Дубай, преобразя напълно себе си и живота си. Пътувах, пишех, рисувах, танцувах, създадох само трансформационно пътешествие и 750 жени скочиха с мен в него. Аз родих второ себе си. И бях наистина щастлив. Не познавах тази страна на живота и я обичах толкова много, но нещо вътре в мен мълчаливо чакаше и мечтаеше за пълна реализация. Исках всичко.

Преди шест месеца започнах да създавам бранда си тук в Дубай. Започнах от самото, самото начало – както преди 12 години в моята страна. Създаване на цялата визия, концепция и бизнес план. Намиране на подходящи партньори, производство, доставчици, създаване на екип от всичко това. И всъщност превръщам в реалност всичките си планове. Това бяха изключително тежки работни шест месеца за мен и всички замесени и искам да кажа огромно благодаря и браво! Надявам се, че ще харесате новото ми творение. Направих го!!!!!!!! Добре дошла отново, моя безценна любов! Толкова ми липсваше!!!! Обичам те безкрайно много!“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *