Мегз отново сменя попрището, става Кобилкина за арабския свят

Mиглена Каканашева – Meгз, която от няколко години се е установила в Дубай, закри фирмите си за мода в България и търси друго поле за изява. Сега тя иска да е новата Наталия Кобилкина. Брюнетката обяви в Инстаграм, че започва семинар на тема „Как да трансформираме любовния си живот за 5 седмици“. Пишман дизайнерката говори на развален английски, като така явно се опитва да привлече заблудени чужденци, готови да дадат абсурдни пари за глупости.

Още не е ясно дали са се намерили будали да се включат в семинара. Потребителите в социалната мрежа пък побързаха да определят Мегз като „Кобилкина от Али Експрес” за арабския свят. Каканашева отпраши към Дубай, след като НАП я погна за укриване на данъци. Тя се установи там и сега се прибира в България много рядко, отбелязва „Уикенд“.

Миглена закри модния си бранд, защото уж вдъхновението ѝ ce изчерпало, но впоследствие истината се оказа по-различна. Ексцентричната дама вече има условна присъда за измама. Преди 5 години тя и тогавашният ѝ приятел – криминално проявеният Румен Рончев, обявиха джипа ѝ за откраднат, за да приберат парите от застраховката. Престъплението им обаче бързо бе разкрито.

Към днешна дата Рончев е в турски затвор по друго обвинения – за трафик на наркотици. Горе-долу no това време Каканашева рани и жена в катастрофа. За това провинение получи 8-месечна условна присъда с 3 години изпитателен срок и остана без книжка за следващите 10 месеца. Освен това се наложи да плати разноските по делото и 7000 лева обезщетение на пострадалата. Това са само част от провиненията на скандалната госпожица от Раковски.

Прави впечатление, че през последните месеци родната мома се е отдала на духовното си израстване, или поне така твърди тя. Мегз заряза светския живот в България, уж за да се посвети на по-висши цели. Каканашева винаги е била известна като ексцентрична личност, но в последно време ходи по странни семинари и говори като сектантка.

Дизайнерката измамничка често разказва в мрежата за висши сили и енергии и как те са променили живота ѝ. Тя се присъединяваше и към Бялото братство, докато още живееше в България. Заради вярванията си тя дори спряла да яде – приемала само течности, а твърдата храна дъвчела по 15 минути и след това изплювала. Това откровение доста шокира по-следователите ѝ в Инстаграм.

Що се отнася до интимния живот на брюнетката, неотдавна тя въртеше заможен любовник в Дубай. „Ако ме питате как се издържам – приятелят ми се грижи за мен“, призна тогава Мегз. Явно обаче са се разделили и финансовото ѝ кранче е секнало. Сега Каканашева мисли как да изкара пари и е започнала да организира семинари за любов и усъвършенстване. Чудно е как се очаква да чете лекции на другите, като нейният личен живот също е далеч от подреден.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *