МВР източник: „Бръмбаргейт” по поръчки тресе Благоевград

Източник от МВР-Благоевград алармира за незаконно подслушване на бизнесмени по поръчка на антимафиоти и известен политик от югозападния град.

Lupa.bg съобщава за изповедта на униформен източник, който разкри завера със слухтене срещу неудобни бизнесмени.

Според ченгето в Благоевград се разиграл истински „Бръмбаргейт”, който разтърсил полицейската дирекция.

Служител в МВР-Благоевград, ангажиран с незаконно подсушване на оперативно-интересни лица на територията на областния център, е бил разобличен, че без знанието на началниците си е слухтял известни бизнесмени и политици.

Поръчката му е била възложена от двама антимафиоти и известен общественик и политик.

„Камбитов, Савеклиев и Младенов злоупотребяваха с положението си и подслушваха цял Благоевград и областта, като след това изнудваха известни бизнесмени и политици.

За благодарност Камбитов назначи Младенов за кмет на с. Зелендол без да има нещо общо със селото. Камбитов чрез Савеклиев подаваше имена на хора и бизнесмени на Младенов, който работеше в специализиран отделна ул. „Иван Михайлов” в града, за да им подслушва телефоните.

После заедно с Владо Кефала докладваха на Камбитов кой с кого и какво говори. Имаше сделка срещу услугите да помогнат на Младенов чрез Цветанов да стане директор на ОД на МВР.

Миналата година обаче Младенов беше сгащен от ДАНС за въпросните подслушвания и го уволниха дисциплинарно”, завършва сигналът на останалия анонимен полицай.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *