Мая и Крум Савови влизат в „Бригада Нов Дом“

Популярното семейство Мая и Крум Савови се впуска в ново приключение. Двойката влиза в предаването „Бригада Нов Дом“, за да подаде ръка на самотна баба и нейните внуци.

Баба Галя се грижи за Лазар и Богомил, след като техните родители се отказват от тях.

Когато децата са малки, един ден майка им си тръгва, а скоро след това и баща им се отказва от тях. Преди това той ги завежда при майка си – баба Галя и ги поверява на нея. Оставя ги пред вратата без никакъв багаж, само по къси панталони. Така от години баба Галя е тяхна опора и всичко за тях в този живот. Наричат я „мама” и мечтаят тя отново да проходи, след инцидент и няколко операции на крака.

Мечтаят също да си имат собствени легла, а домът им да е по-хубав и да му се радват. „Щом сме се събрали, мисля, че доброто ще дойде”, казва Влади Караджов, когато посреща гост-звездите в епизода.

Те с радост се включват в каузата на „Бригада Нов Дом” и помагат с боядиване, сглобяване на мебели, почистване и подреждане на дома. Майсторите са впечатлени от чаровната блондинка, която пристига на обекта с широка усмивка и високи токчета, а Крум Савов дава ценни бащински съвети на отрасналите вече момчета.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *