Мария Илиева проговори за бременността

Една седмица след като 43-годишната поп дива Мария Илиева разкри новината, че скоро ще стане майка на бебе №2, тя отново привлече внимание с наедрялото си коремче.

Певицата сподели някои свои мисли и преживявания от периода на бременността си, който определи като вълнуващ.

„Усещаш как в теб се случва живот, тупти едно мъничко сърчице на бързи обороти. Несравнимо щастие е това. Нерядко обаче радостта е съпътствана от физически дискомфорт и проблеми, страхове, несигурност. Промените с тялото и психиката, които се случват, са свързани с големи дози стрес. Аз определено съм късметлия в тази посока, но искам да приветствам и да се поклоня пред всички майки, минали през нечовешки трудности със стоицизма на истински герои. Да си майка е велико! Тагнете своите любими жени – бъдещи и настоящи майки, за да им поднесем искрено възхищение, любов, подкрепа и признателност. Аплодисменти, скъпи мами!“, написа в Инстаграм Илиева, която дебютира в отбора на звездните майки на 40 години в началото на 2018-а, когато се роди синът й Александър.

Припомняме, че спекулации за втората бременност на Илиева имаше още преди нейното официално признание. Тя ги потвърди със снимка в социалните мрежи, на която ясно пролича, че е в напреднала фаза.

„С огромно щастие споделям с вас, че с Александър сме в трепетно очакване на бебе! Прекрасно е, че сме заедно в това пътешествие, наситено с любов, отдаденост и смисъл! Поздрав за всички Супержени, които борят демографската криза напук на пандемията. Бъдете здрави и се обичайте!“, написа тя тогава.

Не е ясно обаче кой е таткото на бебето. Засега в светските среди се тиражират две версии – инвитро процедура и ново младо гадже.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Previous post Как да откриете любовта чрез законите на привличането
Next post Знаете ли… Къде се намира единствената българска пустиня