Мария Илиева проговори за бременността

Една седмица след като 43-годишната поп дива Мария Илиева разкри новината, че скоро ще стане майка на бебе №2, тя отново привлече внимание с наедрялото си коремче.

Певицата сподели някои свои мисли и преживявания от периода на бременността си, който определи като вълнуващ.

„Усещаш как в теб се случва живот, тупти едно мъничко сърчице на бързи обороти. Несравнимо щастие е това. Нерядко обаче радостта е съпътствана от физически дискомфорт и проблеми, страхове, несигурност. Промените с тялото и психиката, които се случват, са свързани с големи дози стрес. Аз определено съм късметлия в тази посока, но искам да приветствам и да се поклоня пред всички майки, минали през нечовешки трудности със стоицизма на истински герои. Да си майка е велико! Тагнете своите любими жени – бъдещи и настоящи майки, за да им поднесем искрено възхищение, любов, подкрепа и признателност. Аплодисменти, скъпи мами!“, написа в Инстаграм Илиева, която дебютира в отбора на звездните майки на 40 години в началото на 2018-а, когато се роди синът й Александър.

Припомняме, че спекулации за втората бременност на Илиева имаше още преди нейното официално признание. Тя ги потвърди със снимка в социалните мрежи, на която ясно пролича, че е в напреднала фаза.

„С огромно щастие споделям с вас, че с Александър сме в трепетно очакване на бебе! Прекрасно е, че сме заедно в това пътешествие, наситено с любов, отдаденост и смисъл! Поздрав за всички Супержени, които борят демографската криза напук на пандемията. Бъдете здрави и се обичайте!“, написа тя тогава.

Не е ясно обаче кой е таткото на бебето. Засега в светските среди се тиражират две версии – инвитро процедура и ново младо гадже.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *