Мария Илиева и Рачков с претоплена закачка в шоуто

Зрителите на шоуто на Рачков останаха с пръст в уста след гостуването на певицата Мария Илиева. Тя трябваше да даде интервю за първи път, след като съобщи новината за втората си бременност, но не каза нито дума. Предимно пя и участва в стара смешка отпреди три години.

През 2019 година Илиева и водещият на „Капките“ се шегуваха с целувката на Кобрата с Джени Суши и затова също се мляснаха по устата, а после Мария му прати „адвокат“, който му съобщи, че тя ще го съди, точно както направи и напористата репортерка с нашия боксьор.

Сега закачката бе претоплена, за да спести задаването на въпроса кой настина е бащата на второто дете на Илиева. Тя не продума нито дума за него, отказа да разкрие пола и на бебето. Певицата въобще не отговаряше на въпроси, но за сметка на това пя детски песнички.

Изпълни и последната своя -„Любов“, създадена в последните месеци. За изпълнението Илиева бе избрала черно-бяла рокля и черни сандали с близо 15 сантиметрови токчета, въпреки огромния си корем. Всяка жена, която е била толкова бременна, е наясно, колко е трудно да се задържи на подобна височина, но Мария се справи на ниво.

Тя не уточни, кога ще роди за втори път, като само уточни, че бебето й ще е лятно. В последно време слухове твърдят, че бащата е чернокож от САЩ, както и наш футболист, с който тя е имала афера преди години. Певицата има син Александър, но с бащата му така и не можа да създаде семейство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *