Малдивите предлагат безплатен ол инклузив престой във вила за $60 хиляди

Луксозната островна верига предлага безплатен престой с ол инклузив във вила за 58 000 долара на нощувка за цяла година, но има една уловка. Малдивите са една от най-търсените дестинации за почивка. Там са гарантирани бели пясъчни плажове, чиста топла вода през цялата година и безкрайни лета.

Продължителният престой в този рай на земята може да бъде изцяло ваш безплатно. И така, каква е уловката?

Трябва да управлявате единствената книжарница в Soneva Fushi resort цяла година.

Ексклузивното скривалище се намира на остров Kunfunadhoo на Малдивите и предлага пакет, на който трудно може да се устои.

Шефовете на курорта се нуждаят от приключенски и креативен любител на романите, които да започне работа през октомври. За да направят нещата още по-добри, те ще получават 1200 долара на месец и могат да печелят дори повече, ако водят уроци по литература за богатата клиентела на острова, според Observer.

И така, какво пише в длъжностната характеристика?

От вас се очаква да управлявате книжарницата сами, да се представяте на гостите и да правите персонализирани препоръки, както и да водите сметките и инвентаризацията.

Говорителят на Ultimate Library, която управлява книжарницата в Soneva каза, че книжният червей ще трябва да бъде au fait, за да може „да управлява всичко сам“.

Лицето също трябва да има предишен опит в издателската дейност или да е работило в книжарница.

И така, какви са другите предимства? Успешният кандидат ще може да живее и да се храни безплатно във вилата си, като разполага със собствена фитнес зала, спа център, водни спортове и частен плаж за персонала.

Сонева Фуши е описана като „природно съкровище, сгушено в биосферния резерват на ЮНЕСКО на атола Баа и един от най-големите острови на Малдивите“.

Говори се, че предлага „магически изживявания на всяка крачка“ от вечеря сред върховете на тропическа гора до боси икономи, обслужващи всяка нужда на клиентите.

Говорителят добави: „Етосът на острова е: без обувки, без новини. Насърчаваме гостите да се свържат отново със земята.“

Не ви е позволено да носите обувки и клиентите се насърчават да се подложат на дигитална детоксикация, да стоят на разстояние от телефоните и да не четат вестници.

Джорджи Полхил от Лондон каза, че се е върнала от острова „много различен човек“, след като е прекарала там шест месеца като продавач на книги.

27-годишният мъж каза, че най-голямото предизвикателство е да свикнеш с бавния ритъм на живот.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Previous post Меси подлуди социалните мрежи с гола си от задна ножица
Next post Първата кола на Huawei харчи 0.8 на 100 и бързо се превърна в бестселър