Майката на Марта Вачкова я попари с думи за Владо Пенев

Майката на Марта Вачкова се произнесе за връзката на чаровната актриса с колегата й Владо Пенев.

Преди 3 седмици вдовицата на великия актьор Григор Вачков – Силвия, отпразнува 80-годишен юбилей. Дамата имаше двоен празник, след като пребори тежка форма на COVID-19. Силвия обаче не може да кара спокойни старини, защото я човърка едно желание – да види дъщеря си Марта омъжена

„Съсипа си живота, като не се взе с Владко навремето. Още не е късно, и двамата сте сами, какво чакате“, заявила Силвия на дъщеря си навръх рождения си ден. – „Не ми остава много на този свят, искам преди да си отида да ви видя съпруг и съпруга“, не спирала да повтаря по-възрастната Вачкова.

Щерка й само въздишала и давала уклончиви отговори, че любовта й с бившия министър на културата може да е в миналото, но приятелството им е вечно.

За никого не е тайна, че Марта и Владо изживяват бурна студентска любов преди повече от 30 години. Двамата и днес са изключително близки и често се уединяват на наследствената вила на актрисата в село Бойковец.

“Не се ожених за него, защото съм луда, луда! Той е моногамен човек, отдаден само на жена си и детето си. Страхотен домошар, къщовник”, посипва с пепел косите си Мартина Вачкова за пропуснатия шанс от студентските години във ВИТИЗ в края на 70-те.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *