Маги Джанаварова за бременността си, вече е ясен и полът на бебето

Маги Джанаварова за бременността си, вече е ясен и полът на бебето

„Измислили сме име на бебето, готови сме с това, но засега си е нашата много малка и много важна тайна, сподели Маги Джанаварова. Певицата добави, че като бъдещи родители все още не са започнали с покупките за бебчето.“

„Изчакваме още малко. На прага на 7-и месец съм и има още време. Не съм мислела за Бейби Шауър. Това събитие е подобно на нашите 40 дни за бебето, но това е, преди да се роди. Това, което знам аз, е, че бъдещата майка прави списък с подаръци и всички ѝ подаряват нещо от изброените в списъка неща. Полезно е като цяло. За да не се припокриват и нещата, които ти си купила. Улеснява гостите доста. Ще се замисля дали да направя. Звучи полезно“.

„Полът на бебчето се знае. Направихме парти за разкриване на пола, събрахме се с най-близките. Беше много забавно и цялото изживяване е много готино“, издаде брюнетката и добави: „Разбира се, че имам притеснения за това как ще се справя като майка. Не мисля, че има родител, който да не се притеснява. Но това е нормално, влизам в напълно непозната сфера. Но не трябва да слушаш никого, когато си видиш твоето малко човече, ще усетиш точно това, което трябва. На бащата не му съобщих по някакъв уау начин. Ние бяхме заедно и разбрахме по едно и също време. Обикновено събитие, но с необикновен характер. Не ми се е налагало да се чудя как да му го съобщя и по-добре. Защото щях да се чудя много, да искам да е най-гениалното предложение. Това ме улесни определено“.

Певицата каза, че мечтае да посети континента Австралия, както и едно от най-романтичните места – Малдивите. „Австралия искам и защото има голям набор от животински видове и като цяло е много различно място. Малдивите заради водата, рибките и топлото време“, сподели изпълнителката пред „Телеграф“.

През изминалата 2022 г. Маги и нейната половинка обиколиха най-различни дестинации, както и разбраха, че ще бъдат родители.

„Миналата година беше вълшебна за мен. Толкова много места посетихме с моя приятел. Много ми е любим Тел Авив, остров Крит и Будапеща, където посрещнах миналия си рожден ден. От Крит имам много забавни спомени. Моят приятел ме чакаше там. Изпуснах си втория полет, след 10 часа закъснение успях да стигна до Крит. Той дойде да ме вземе от летището с рент-а-кар и колата се счупи в момента, в който стигнахме до града. Беше много забавно, беше дълъг и каръшки ден. Определено ще го запомня този ден, но след това си изкарахме прекрасно“, сподели Джанаварова.

Преди няколко дни красавицата отпразнува 35-я си рожден ден с най-любимите си хора. „Беше много хубаво парти. Аз си бях решила, че искам да е много шармантно, всички да са много красиви и елегантни. Темата беше Vanity Fair, като партито на „Оскарите“ и всички бяха наистина жестоки. Шапката, с която бях, си я направих сама, защото търсих доста време такава, но не успях да си намеря. Поинтересувах се дали продават само пера, поръчах си от интернет и си ги налепих на шапката, дори исках да са още повече, но нямах толкова време. Обичам да прилагам креативност в такива неща. Модата винаги ми е била голяма страст и много пъти съм била на крачка от това да направя нещо. Може би малко повече смелост ми липсва в този аспект, в музиката не ми липсва смелост. Пожеланията за рождения ден винаги си ги оставям само за мен, не ги издавам. Разбира се, искам всички да са здрави и аз включително“, разказа изпълнителката.

Поради лекарски предписания певицата е спряла с тренировките, но въпреки това намира време за много занимания в ежедневието си. „Внимавам с храната, старая се да се храня здравословно. Ако ми се яде нещо, си хапвам. Най-любимо ми е да излизам с приятели, да посещавам вкусни ресторанти. Храната така или иначе си ми е страст. Също се занимавам и с инстаграм профила си. Опитвам се да бъда полезна на хората, които ме харесват и ме следват. То това си е немалко работа, не е за подценяване“, каза тя.

„Честно казано малко повече си почивам. Реших да си дам въздух. Въпреки че не съм спряла изцяло участията. Не съм спряла комуникирането с хората. Продължавам да творя, но малко по-леко. Аз съм от хората, на които им е много трудно да си кажат почини си, изчакай. Това е нещо, което наистина ме кара да се чувствам гузна, че нищо не върша. Все пак успях да убедя себе си, че мога да правя нещата, които обичам, но и да си почивам. Важно е за бебчето. Много странно, но не съм от тези жени, които се будят с мисълта за някой плод или някоя конкретна храна. Поне засега, дано не ми предстои да изпадам в такива състояния. Хапвам си по абсолютно същия начин. Нищо не се е променило, не изпадам в истерии за нещо“, добави красавицата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *