Маги Бадер отново се ядоса и отрече да е Мата Хари

„Не съм никаква Мата Хари! Tова са глупости и не съм наясно какво става с делото на господин Борисов, защото изобщо не ме интересува.“ Това сподели плеймейтката Маги Бадер, която спрягат за мистериозната „Мата Хари“, заснела скандалните снимки с кюлчета злато и пачки евро в чекмеджета до спящия Бойко Борисов.

Само преди няколко дни стана ясно, че наказателното производство за въпросните скандални фотоси е прекратено и името на Мата Хари и Бадер отново изплува.

„Изобщо не познавам този човек, мисля, че вече стана ясно. Няма да говоря и за моя личен живот и връзките ми, това не касае хората“, категорична е още Бадер.

Името на еротичния модел бе споменато във връзка с Борисов от земеделския производител Светослав Илчовски, който обяви, че Маги е жената, направила снимките с пачките и кюлчетата злато в спалнята на Борисов, писа „България Днес“.

„Известен бизнесмен ѝ плати 5000 лева, за да обслужи премиера. Знам го, тъй като бях там“, заяви преди няколко години Илчовски. След това Бадер на няколко пъти официално обяви, че не познава Борисов.

Красавицата не сподели и новината, която битува напоследък, че е бременна с второ дете. Знае се само, че Бадер има сериозни отношения с мъж, с когото живее на семейни начала в полите на Витоша. Плеймейтката вече има едно пораснало момче, което ражда едва на 19 години, плод на любовта ѝ с бившия ѝ мъж.

През 2017 г. Магдалена Тепавичарова, както е истинското ѝ име, спечели известния конкурс за красавици „Мис Плеймейт“ под артистичното име Маги Бадер.

Преди години Маги участва в предаването на Нова ТВ „Черешката на тортата“. Там тя признава, че има говорен дефект, но се справя с него. „Имам го от малка. Играех със сестра ми на криеница. Внезапно много се уплаших и започнах да пелтеча. Имах проблеми, но ги преодолях. Вече не ми пука“, казва красавицата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *