Любо Киров се стяга за турне това лято

Поп звездата Любо Киров се готви за лятно турне. Певецът обяви, че ще прави концерт в Пловдив, но поради огромния интерес на феновете му към събитието, в графика му се появиха нови градове и дати.

„От вас разбирам, че няма да мина без турне! Започнахме да работим по още концерти, като ще стартираме с два в София на 4 и 5 юни. Ще минем през Пловдив, Стара Загора, Варна и Бургас. В някои от тези градове концертите също ще са по два дни. Скоро очаквайте всички дати от турнето „Целуни ме“, съобщи изпълнителят на „Мога“.

Мащабният ивент в Пловдив, който ще се проведе в партньорство с „МаскАрт“, е плануван да се осъществи

на 15-и юни в Античния театър,

а на него артистът отново ще зарадва своята публика с изпълнението на някои от най-обичаните си песни. Освен по-старите му класики като „Ако някога“ и „Имам само теб“, ще чуем и някои от последните парчета, които подари на слушателите си, като проекта „Липсваш ми“ от 2019 г.

Своеобразен фокус на турнето обаче ще е и представянето на най-новото парче на Киров – „Целуни ме“. „Вечерта ще бъде изпълнена с любими мелодии, много настроение и изненади.“, обещават организаторите на концерта в Пловдив. Но освен заради новия трак, изпълнителят на „Всички пътища водят към теб“ кръщава концерта с името „Целуни ме“, защото иска да отправи поздрав към феновете си и да им покаже, без думи, радостта си от

новата среща след пандемията

от COVID-19.

„Целувката е начин да изразим чувствата и страстта, която изпитваме, без да използваме думи. Целувката е най-искреният израз на обич и привързаност. Тя винаги е загадка. Има много лица и за всеки един момент има целувка, с която можем да кажем „Здравей“, „Обичам те“, „Пази се“, „Радвам се да те видя“ и т. н. Певецът с един от най-красивите гласове на съвременната българска музика е избрал да ни каже – „Здравейте, радвам се да Ви видя отново на Античен театър“, споделят още организаторите.

Припомняме, че Киров е текстописец на над 200 хита, композитор, инструменталист, художник, продуцент. Той е отличен с награди за най-добра група, солов изпълнител, музика и албум. За последно певецът се разписа с нов албум през 2018 г., когато издаде „Както преди“ – неговото трето студийно начинание, което събра общо 11 парчета.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *