Любо Киров се стяга за турне това лято

Любо Киров се стяга за турне това лято

Поп звездата Любо Киров се готви за лятно турне. Певецът обяви, че ще прави концерт в Пловдив, но поради огромния интерес на феновете му към събитието, в графика му се появиха нови градове и дати.

„От вас разбирам, че няма да мина без турне! Започнахме да работим по още концерти, като ще стартираме с два в София на 4 и 5 юни. Ще минем през Пловдив, Стара Загора, Варна и Бургас. В някои от тези градове концертите също ще са по два дни. Скоро очаквайте всички дати от турнето „Целуни ме“, съобщи изпълнителят на „Мога“.

Мащабният ивент в Пловдив, който ще се проведе в партньорство с „МаскАрт“, е плануван да се осъществи

на 15-и юни в Античния театър,

а на него артистът отново ще зарадва своята публика с изпълнението на някои от най-обичаните си песни. Освен по-старите му класики като „Ако някога“ и „Имам само теб“, ще чуем и някои от последните парчета, които подари на слушателите си, като проекта „Липсваш ми“ от 2019 г.

Своеобразен фокус на турнето обаче ще е и представянето на най-новото парче на Киров – „Целуни ме“. „Вечерта ще бъде изпълнена с любими мелодии, много настроение и изненади.“, обещават организаторите на концерта в Пловдив. Но освен заради новия трак, изпълнителят на „Всички пътища водят към теб“ кръщава концерта с името „Целуни ме“, защото иска да отправи поздрав към феновете си и да им покаже, без думи, радостта си от

новата среща след пандемията

от COVID-19.

„Целувката е начин да изразим чувствата и страстта, която изпитваме, без да използваме думи. Целувката е най-искреният израз на обич и привързаност. Тя винаги е загадка. Има много лица и за всеки един момент има целувка, с която можем да кажем „Здравей“, „Обичам те“, „Пази се“, „Радвам се да те видя“ и т. н. Певецът с един от най-красивите гласове на съвременната българска музика е избрал да ни каже – „Здравейте, радвам се да Ви видя отново на Античен театър“, споделят още организаторите.

Припомняме, че Киров е текстописец на над 200 хита, композитор, инструменталист, художник, продуцент. Той е отличен с награди за най-добра група, солов изпълнител, музика и албум. За последно певецът се разписа с нов албум през 2018 г., когато издаде „Както преди“ – неговото трето студийно начинание, което събра общо 11 парчета.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *