Любовта ще бъде проблем за 3 зодии през юни

Любовта, която някога сте смятали за вечна, вече е станала бреме, от което искате да се освободите. Това всъщност се случва разочароващо често – не всички любовни истории имат щастлив край, а за някои хора продължаването на връзката може да изглежда като кошмар.

С настъпващия квадрат между Луната и Венера, юни ще бъде труден месец в любовен план за три зодии. Ето кои знаци са застрашени от раздели, тъй като любовните проблеми могат да ескалират, предупреждават астролозите.

1. Рак

Напоследък усещате силна връзка със себе си, което е чудесно! Но с нарастващото ви самоуважение, осъзнавате, че не искате да правите компромиси или да бъдете с човек, който не отговаря на вашите стандарти. Искате това, което заслужавате, и изглежда, че вие и вашият настоящ партньор се отдалечавате все повече.

2. Дева

Вие наистина не сте очаквали да стигнете до този момент. Най-голямото разочарование е, че сте чакали толкова дълго да предприемете стъпката, която винаги сте подозирали, че ще се случи – да се разделите с партньора си. Колкото повече се опитвахте да оправите нещата, толкова повече осъзнавахте, че лъжете себе си.

3. Везни

Въпреки че не обичате да наранявате чувствата на другите, може вече да сте го направили, защото не сте били честни. Не искате да карате хората да се чувстват зле заради това, което мислите, но понякога е неизбежно.

Угаждането на партньора започва да ви убива емоционално и не можете повече да поддържате тази фасада. Вие двамата сте достигнали кръстопът и от вашата истина зависи накъде ще поемете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *