Любовна драма в bTV: Цветанка Ризова прелъстена и изоставена

Страшна любовна драма тресе bTV. Главен герой в нея е водещата Цветанка Ризова, която според колегите й, е изоставена от 12 години по-младия лекар Веселин, с когото имаше връзка.

Водещата на „Лице в лице“ от няколко месеца насам отново била сама, след като с доктора си казали сбогом цивилизовано и без излишни драми, пише „Ретро“.

Докато бяха двойка, двамата пазеха връзката си в тайна, но честата им появява заедно по светски събития и из оборотните столични ресторанти ги разкри. Причината за изненадващата разлъка остава мистерия, но в Би Ти Ви шушукат, че Ризова била изключително ревнива и така и не могла да свикне с женския интерес към нейния възлюбен, както и с честите му отсъствия заради професионалните му ангажименти.

Откакто е без мъж до себе си, тв звездата отново е на прага на анорексията и пак е болезнено слаба, забелязват и зрителите на „Лице в лице“. В такъв вид тя се появяваше на екран и след развода с бизнесмена Анатоли, който е баща и на сина ѝ Георги. С милионера бяха женени щастливо цели 20 години, но стигнаха до бракоразводно дело след скандален любовен триъгълник.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *