Любимите на Благой чалга и наргилета на ергенското му парти

Любимите на Благой чалга и наргилета на ергенското му парти

Шумно ергенско парти вдигна Благой Георгиев. Бившият футболист, известен от години като Джизъса, отпразнува последната си вечер като неженен мъж. За разлика от традиционните ергенски партита, Благой не купонясва със стриптийзьори, които да се кълчат около бъдещия младоженец, а с наргиле и чалга и няколко свои приятели, пише Флагман.

Георгиев е запален фен на наргилетата. Почти не минава и ден, в който Благо да не пафка от наргиле, като изглежда, че пушенето е едно от любимите му занимания. Джизъса събра най-верните си другари в заведение, наето изцяло за купона. На ергенското парти на Благой присъстват не повече от 10 души. От години насам бившият футболист е стеснил максимално приятелския си кръг.

Благо не залага и на стилен тоалет на партито. Облечен с широка тениска и дънки, Джизъса и компания купонясват по малките часове на деня. Георгиев и аверите му си казват наздраве с вносна маркова водка. Купонът стига до там, че в един момент Джизъса се качва на сепарето и започва да припява парчето, което ехти от уредбата.

Разбира се, Благо не пуска и за секунда наргилето от ръката си. „Дреме ми… на това, дреме ми… на онова“, пее с пълно гърло бъдещият младоженец, веселейки се на макс. Песента на Бони, която Джизъса припява, е сред любимите на бившия футболист. И със сигyрност хитът ще звучи и по време на сватбата му. Благой и любимата му Полина ще се врекат във вечна вярност в края на седмицата. Церемонията ще бъде в родното място на младоженката Велинград, където семейството на Полина развива бизнес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.