Лъсна истината за Елисавета от „Ергенът 2“

Елисавета от „Ергенът“ се превърна в една от най-активните участнички, но не благодарение на отношенията ѝ с най-желания тв ерген в момента Евгени Генчев, а покрай скандалите с нейно участие. Интересното обаче е, че въпреки всичко до момента тя не е имала челен сблъсък с друга участничка във формата.

Ели прави коментарите си хем директно, хем се старае да са тихи, което логично подразни мнозина. Те, разбира се, побързаха да я определят като „страхлива злобарка“, но дали на самата Елисавета ѝ пука за хорското мнение.

Както знаем в социалните мрежи ври и кипи от клюки и снимки за някои от участничките във втори сезон на любовното шоу, а всичко започна с Габи Бланко, за която се твърдеше, че била платена компаньонка от популярен сайт за възрастни.

Самата Габи, разбира се, категорично отрече тази информация, като дори отсече на стори в Инстаграм, че има собствен сайт за дрехи и не е проститутка.

Най-новата клюка в социалните мрежи пък е, че Елисавета, която е приятелка на Габи, има син от предишна връзка. В някои форуми потребители твърдят, че блондинката дори не го криела, като е качила няколко снимки с момченцето в профила си, пише show.blitz.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *