Лукс на цени до 1500 евро дневно на плаж в Италия

Един от най-луксозно оборудваните и скъпи плажове в Италия е в област Пулия. Намира се на 80 км от град Лече и максималната дневна цена за посетителите достига до 1500 евро, предаде кореспондентът на БНР в Италия.

Супер луксозният плаж се намира в Марина ди Песколусе – място, което заради своите природни дадености е наричано „италианските Малдиви“ и е едно от най-красивите в района Саленто, с изумрудено море и фин пясък.

Плажът е оборудван не само с чадъри и шезлонги, но и с беседки за по четирима души всяка с отварящ се навес и коридор с изглед към морето, плетени дивани и легла king size, осигурени са вода и аперитив с плодове и вино. Разполага също със спа център с водни масажи и други услуги.

До месец август включително всичко е запазено, независимо че дневната цена достига до 1500 евро. Във връзка с това се чуха и политически мнения, защото цените са прекомерни за джоба на италианците.

Отговорът на Алесандро Стивала – управител на петзвездния плаж, е, че „разходите са свързани с качеството и услугите, които се предлагат“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *