Лорина Камбурова жъне успехи с нов филм зад граница

Българската актриса Лорина Камбурова се радва на успехи зад граница. Звездата, която у нас помним от сериали като „Скъпи наследници“ и „Връзки“, е в главната роля в международната продукция „Любов и чудовища“.

Освен че изпълнява образа на персонажа, около когото се вият сюжетните завои, Камбурова може да се похвали и с това, че е играла на българска територия – в Свети Влас.

При очакван интерес се е случила премиерата на „Любов и чудовища“ в Русия, откъдето е и по-голямата част от екипа на филма. Режисьор е дебютантката Екатерина Краснер, а продукцията може да се гледа на над 2000 екрана. От българска страна продуценти са „Мирамар филм“, които стоят зад заглавия като „Дзифт“, „LOVE.NET”, „Вездесъщият“ и новият сериал на БНТ „Порталът“.

„Любов и чудовища“ ни запознава с митични чудовища, наречени химери, които изплуват от морето и поглъщат всеки планетянин. Оказва се обаче, че кръвта на употребяващите алкохол убива самите химери. Така в ситуацията се намесва вечно подпийнал полицай във ваканция. Той ще трябва да работи заедно с далата обет за трезвеност образцова пазителка на реда, в чиято униформа влиза именно Лорина Камбурова.

Комедията се очаква да се появи и на българските салони. От „Мирамар филм“ уточняват, че преговори все още се водят за кинопоказа и телевизионното излъчване. Въпреки това премиерата е планирано да може да се случи до края на годината.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *