Лек автомобил блъсна 8-годишна велосипедистка от Благоевград

Лек автомобил блъсна 8-годишна велосипедистка от Благоевград

На 11.05.2022 г. около 15:45 часа на ул. „Тодор Александров“ в гр. Благоевград, лек автомобил „Рено Канго“, управляван от 35-годишен благоевградчанин е блъснал 8-годишна велосипедистка от Благоевград, която е паднала на пътното платно и е пострадала с охлузни рани по двата крака.

Момичето е транспортирано за извършване на медицински преглед, след което е освободено за домашно лечение. На водачът на автомобила е направена проба за употреба на наркотични вещества, която е отчела положителен резултат. Той е задържан със заповед за задържане до 24 часа, а по случая е образувано досъдебно производство.

На 11.05.2022 г. около 07:50 часа на пътя между с. Долно Драглище и с. Баня, лек автомобил „Фолксваген Голф“ с 24-годишен водач от с. Горно Драглище, като не е спазил необходимата дистанция се е блъснал в движещ се пред него лек автомобил „Фолксваген Пасат“ и се е преобърнал извън пътното платно.

С фрактура на глезена и фрактура на рамото е пострадал водачът на лекия автомобил „Фолксваген Голф“, който е транспортиран за лечение в болнично заведение в гр. Благоевград.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.