Лейди Би възкресява кариерата си с изненадващ ход

Бойка Щерева, по-позната в шоу бизнеса като Лейди Би предизвика истински фурор с появата си на сцената на „Гласът на България“ през изминалата седмица. Журито на музикалното риалити шоу онемя от изпълнението ѝ. Това бе своеобразното завръщане на Лейди Би, която в последните 10 години изчезна от сцената, пише „Уикенд“.

Певицата с мощен глас роди дете, а в момента работи като учител по пеене. Въпреки удивителните си възможности като певица, Лейди Би никога не стана голяма звезда, тъй като няма връзки и финансови възможности. Като изпълнител тя няма работа и дори ѝ се е случвало да няма пари да си купи хляб и мляко. Отчаяна от ситуацията в родния шоубизнес, тя решава да се оттегли. Сега обаче е решила да пробва отново да съживи кариерата си и да напомни какъв впечатляващ глас на световно ниво има.

„Да почнем ли да се бием за теб или ти идваш само да ни изненадаш?“, попита наивно Дара, а след като Миро отиде при Бойка и я прегърна, младата ѝ колежка заяви: „Ще летят обувки! Миро, внимавай!“.

Емоционалната дива от Пазарджик беше объркана към кой треньор да се присъедини, като по-късно в „Преди обед“ обясни, че сърцето ѝ е казвало Мария Илиева, а разумът – Миро, към когото всъщност се присъедини.

„Бойка Щерева е един от най-големите гласове, които съм срещал през годините“ , заяви дуетната половинка от „Каризма“. Някои зрители обаче упрекват участието ѝ в предаването, тъй като е вече познато име на музикалната сцена у нас.

Други пък я защитиха, защото това е „Гласът на България“, а не „Новият млад глас на България“. Реално няма условие, което да казва, че познати музиканти не могат да се явят в предаването или че то е само за млади певци. Почти във всички страни, където го има това шоу, се явяват вече изградени изпълнители, посочват запознати.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *