Ледената кралица Асдис Ран качи 15 кила

Ледената кралица Асдис Ран качи 15 кила

Ледената кралица, както наричат Асдис Ран заради кристално сините й очи и платинената коса, вече далеч не е онази сексапилна изкусителка, а прилича по-скоро на дебелата Андреа.

Блондинката, която се разведе с исландския футболист Гардар Гунлаугсон, който в периода 2008 – 2010-а играеше за ЦСКА, е качила около 15 кг над стройната си някога осанка, пише Lupa.bg. Това не притеснява прехвърлилата 40-те мадама и тя без свян бомбардира социалните мрежи с голи снимки въпреки закръглените си бедра и дупе. След развода си с Гардар 42-годишната изкусителка остана да живее в София, където много й харесва.

Припомняме, че Асдис все пак е майка на три деца и немного жени могат да се похвалят с перфектни тела след три бременности. Освен това русото изкушение качи доста килограми, след като преди 4 години се потроши по време на конна езда.

В резултат на неприятния инцидент Ран се оказа със счупен крак, бедрена става и ръце, като й се наложи да пази леглото в болничното заведение дълго време. За този период тя качи поне 7 – 8 кг, които не може да свали. Все пак Ледената кралица показва тялото си такова, каквото е, а не се вталява с фотошоп.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *