„Левски“ сложи Ники Михайлов на дузпата

„Левски“ сложи Ники Михайлов на дузпата

Ситуацията с вратарите в Левски остава висяща. До този момент сините нямат футболист на този пост, който да е обвързан с клуба след края на настоящия сезон.

Знае се само, че треньорското ръководство е поставило на масата на собственика искане да бъде предложен нов договор на Звонимир Микулич.

Това означава, че Левски едва ли ще разчита за следващото първенство на Николай Михайлов, който след привличането на сърбина от Шериф Тираспол трайно зае място на резервната скамейка.

От „Герена“ няма да плащат две вратарски заплати от по 10 хиляди лева. Идеята е Микулич да остане за поне още една година при сините, а вторият вратар да е с по-скромно възнаграждение.

Левски е на път да направи сериозен удар в лятната си селекция. „Сините“ се надяват в следващите дни братя Цоневи да приемат предложението за двегодишни договори.

Близнаците са получили уверение, че ситуацията на „Герена“ постепенно ще се нормализира финансово и организационно и те ще са в основата на по-сериозен от сегашния тим на Левски. Братята са обвързани със „сините“ до лятото.

Заплатите им няма да надвишават приетия от ръководството таван от 10 хиляди лева, възможни са споразумения за бонуси и за вписване на откупна клауза при оферта от чужбина.

Халфовете се надяват всичко с възстановяването им да протича добре, без да се появяват усложнения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *