„Левски“ платил 95 000 евро комисионни за новите

„Левски“ платил 95 000 евро комисионни за новите

От доста време на „Герена“ повтарят, че дълговете към играчи от миналото и техните агенти са бич за отбора. Затова си бяха поставили за цел да намалят до нула трансферите на чужденци. Тази зима обаче в „Левски“ сами нарушиха табутата си и привлякоха шестима футболисти, от които нито един не е българин. Петима от тях бяха свободни агенти. Това обаче не значи, че са дошли без пари на „Герена“, както смятат мнозина.

„Мач Телеграф“ съобщава, че това е станало срещу определена цена, макар и тя да не толкова крупна, каквито по традиции се пръскаха в миналото. Новите до момента струват само като комисионни за играчите и мениджърите – 95 000 евро. В тези цифри не влиза Билал Бари. За него отделно трябваше да бъдат платени 50 000 лева на „Монтана“.

„Сините“ се бяха разбрали с него да дойде при тях през лятото и дори го бяха обвързали с предварителен договор. Тимът от Северозападна обаче спеши Бари да поеме още сега към София и да вземе все пак нещо за него. Двама от играчите, които дойдоха в „Левски“, имат обаче договори само до лятото. Това са Ребин Сулака и Драган Михайлович.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *