Къци в телевизията на Слави? Иска да възражда култовото си шоу

Къци в телевизията на Слави? Иска да възражда култовото си шоу

След качването отново на телевизионната сцена покрай „Капките“, Къци Вапцаров явно си спомни колко е хубаво да си постоянно на екран и сподели интересни амбиции за завръщането на култовото си шоу „Риск печели, риск губи“:

„Много ми се иска Слави Трифонов да приеме предаването ми „Риск печели, риск губи“ в неговата телевизия. Защо да не го помоля за съдействие? Ние дори имахме преди време идея да направим пиано бар с него, но нещата се разсъхнаха“, споделя колоритният тв водещ.

След като затвориха детската градина с жена си Меги, 57-годишният шоумен отдавна има идея да възроди детското предаване „Кой е по-по-най“. Според Къци през него са минали всички най-популярни личности от шоубизнеса и актьорството у нас. Досега актьорът предложи на всички телевизии у нас проекта си, но засега интерес все още няма, пише „България Днес“.

От екипа на Трифонов ще разговарят с Вапцаров, но след изборите. „За мен всяка възможност за среща с публиката е уникална“, признава участникът в шоуто по Нова тв. Още преди да приключи „Като две капки вода“, Къци ще е готов и с друг свой нов проект – детска книжка със стихчета, към които свои илюстрации ще прибави колегата му Васил Василев. Зуека вече има над 100 картини, а само 80 от тях вече успешно продаде в интернет. „Идеята ни е много стара, но тогава нямаше условия да се осъществи“, сподели Къци.

В момента той работи и по филма си „Добри родители“, на който е режисьор и сценарист. За него актьорът спечели субсидия от 400 000 лева от филмовия център, а снимките почват през лятото. Синовете на Къци също са не по-малко успешни от него. 27-годишният Асен работи с големи имена в Холивуд, прави филмова музика, дори сега му предстои премиера, по думите на ексводещия. Миналата година Асен създаде песента за една от рекламите на най-гледаното спортно събитие „Супербоул“ с участието на Тараджи Хенсън, която изигра главната роля в номинирания за три награди „Оскар“ филм „Скрити числа“.

Асен живее в САЩ от седем години. По-малкият от двамата братя, 13-годишният Йоан, учи пиано в музикалното училище. Само средният син на Вапцаров – Алекс, се отказва от актьорството. Той е в Германия и учи компютърни технологии. „Винаги сме искали и момиче, но за четвърто дете не знам дали Меги ще се навие“, шегува се шоуменът, спряган за един от победителите в „Като две капки вода“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *