Къде сгафи Деси Слава? Падна на колене пред Азис, моли го за прошка

Къде сгафи Деси Слава? Падна на колене пред Азис, моли го за прошка

Деси Слава разкри, че приятелството в попфолка е изключително трудно постижимо. Фолк звездата признава, че рядко има време да се среща с колегите си, което пречи да поддържа по-близки взаимоотношения.

Изпълнителката, която в последните години се бори с килограмите, най-накрая проговори за взаимоотношенията си с Азис и хвърли всички в ступор.

„Много добри приятели от попфолка да имам, е трудно да се каже. Имам колеги, с които се уважаваме, има колеги, с които съм по-близка отколкото с останалите. Но много, много близки няма как, защото ние не можем да се срещаме, ние сме постоянно ангажирани и нямаме това време да развием такова голямо приятелство. Иначе за мен това е възможно“. сподели тя по време на гостуването си в „Звезден гост“.

Във връзка с взаимоотношенията ѝ с Азис, които често се коментират от феновете, Деси Слава не скри, че са на приливи и отливи.

„Като куче и котка сме! В момента сме в прекрасни отношения. Напоследък не сме се чували. Но всеки беше ангажиран за празниците. Аз отправих едно извинение – бяхме малко скарани. Беше прието извинението. В момента никой на никого не е сърдит. Даже скоро ще го поканя на вечеря, защото имам един подарък да му дам“ – обясни тя, цитирана от show.blitz.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *