Костурков: Подрежда се връзката между ИТН и фирмата от „Капитан Андреево“

„Връзката между „Има такъв народ” и хората около фирмата в „Капитан Андреево” започва да се подрежда. Наблюдавахме внимателно по време на комисии какво се случва с ИТН. Има неща в партията, които наистина не са много чисти. Истината е, че откакто овладяхме обстановката на „Капитан Андреево”, нещата в коалицията ескалираха рязко”. Това заяви в студиото на „Здравей, България“ по Нова тв депутатът от „Продължаваме Промяната“ Росен Костурков.

И допълни, че се говори, че граничният пункт е притежание на Ами и Таки.

„Тепърва случаят ще се разплита. Там са замесени и министри на земеделието и шефове на БАБХ”, поясни Костурков.

По думите му веднага, след като Слави Трифонов е изтеглил хората си от коалицията, е било взето решение да се работи като правителство на малцинството.

„Ще свършим това, за което сме дошли. Не сме казали, че ще убеждаваме депутат по депутат. Обикновено казвам, че те сами ще дойдат. Нашата врата е отворена за тях. Нямам идея дали е имало вечеря в дома на Кирил Петков, както твърди Тошка Йорданов. Дори не знам къде живее”, каза още депутатът от ПП.

„Като се навърже това със забавянето на закона за КПКОНПИ и искането на Гроздан Караджов за 3,9 млрд. лв. и нещата започват да се подреждат“, заключи народният представител.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *