Костадин Хаджигаев щял да помага с опита си за успеха на ГЕРБ

Костадин Хаджигаев щял да помага с опита си за успеха на ГЕРБ

Костадин Хаджигаев отново се завърна в политиката, след като години наред бе встрани от политическите процеси. 63-годишният благоевградчанин ще помага с опита и знанията си на ПП ГЕРБ в Благоевград в така важната предизборна кампания за парламентарните избори на 4-ти април. Ще бъде от полза на тази партия, на която отдаде години от живота си, заради която имаше не една и две безсънни нощи.

Особено по времето, когато се създаваха партийните структури в Пиринския край преди повече от 10 години. Защото точно Хаджигаев бе този, който постави основите на ПП ГЕРБ в Благоевградска област. Никак не е случайно, че го наричаха Строителя, каквато всъщност е и неговата професия.

Сега Костадин Хаджигаев ще е част от предизборния щаб на партията в областния център на Пиринско. Той ще координира дейността му с централната власт и ще бъде човекът, който ще е връзката между централата и местната организация. Бивш председател на Общинския съвет в Благоевград, както и областен управител, днес той декларира, че няма такива амбиции.

„Заявих го пред всички в ГЕРБ-Благоевград, че не желая никакви партийни постове и облаги. Просто искам да дам всичко от себе си за победата не само на парламентарните избори, но и за по-доброто бъдеще на партията в нашата община, а и в Пиринския край.

Предложиха ми преди кампанията дори да бъда начело на листата за народни представители, но отказах. Защото за мен каузата е просперитетът на ГЕРБ в Благоевград, развитието на града и благоденствието на моите съграждани, а не преследване на лични цели”, категоричен е Костадин Хаджигаев, цитиран от Илинден прес.

Заедно с него част от предизборния щаб е и друга знакова фигура на ГЕРБ от самото й начало – Йордан Андонов. Сигурно е, че двамата ще дадат всичко от себе си в битката на партията за успех в парламентарните избори на 4-ти април в Благоевградска област.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *