Костадинов: Искаме да управляваме самостоятелно

Нашата цел е да управляваме самостоятелно. В противен случай бъдещето на България ще бъде застрашено, каза лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов на среща с избиратели в Добрич. „Готови сме да водим разговори и с други политически сили, без ДПС. Само че при нашите условия, които са точно пет”, допълни той.

Водачът на листата на партията за 8 МИР Добрич Константина Петрова посочи, че условията са -референдум за членството на еврозоната, референдум за членството в НАТО, прекратяване на военната помощ за Украйна и създаване на компенсаторен фонд за възстановяване щетите на българските предприемачи в резултат на ембаргото върху Русия, прекратяване на ембаргото срещу Русия, вдигане на санкциите и създаване на преговорен екип за предоговаряне на членството ни в ЕС.

Според Костадинов кампанията е приключила вчера със заявката, дадена от страните-членки на НАТО, да се даде възможност на Украйна с натовско въоръжение да се напада директно Русия. „От вчера изборът на българските граждани изведнъж се сведе до алтернативните –„Възраждане“ или война“, каза той.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *