Косата издава имаме ли магия?

Косата издава имаме ли магия?

Косата е сред най-големите женски достойнства. Дългата и буйна грива обаче не е просто красиво оръжие, с което дамите омайват мъжките сърца. Тя е много повече от това. Още преди хилядолетия хората са разглеждали косата като магическо продължение на човешкото тяло.

Вярвали са, че косъмчетата всъщност ни помагат да осъществим връзка с Космоса и да приемем информация и енергия. Сплетената на плитка коса пък представлявала амулет, чрез който момичетата се пазели от лоши погледи и негативни помисли.

Днес, макар и да сме забравили за необикновената сила на косата си, тя продължава да ни свързва с по-висши светове. Тя е тази, която подсказва, ако енергийното ни ниво е пробито и ни е направена черна магия. Ако страдате от безпричинен косопад, без да имате здравословна причина за това, със сигурност над вас властва прокоба. Бавният растеж също означава, че имате вмешателство в енергията.

Ако въпреки всички грижи, които полагате, косата ви продължава да изглежда зле и е загубила обичайния си блясък, със сигурност някой ви мисли злото и ви е направил магия.

Сплетените краища на косата могат да се дължат на лошо разресване или неподдържане, но в повечето случаи означават негативно влияние.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *