Корнелия Нинова: Който е срещу Борисов на власт, да ни подкрепи

„Който иска моделът Борисов да не се връща на власт, да ни подкрепи. БСП останахме единствените неподвластни на неговото задкулисие, сглобки и договорки на тъмно.

Днес изборът е с мафията или против нея. Нека не позволяваме да се върнат годините, в които ГЕРБ ни докара до последно място във всички класации. Обръщам се към хората в цялата страна, които 2020 г. излязоха по улиците на градове и села: ППДБ ви предадоха, ние не.

Те изпраха Борисов и го върнаха. Те пак ще се прегърнат и ще ви забравят. Ние не. Не вярвайте на обещания, а гледайте действия. Казахме ви, че ще има безплатни детски градини и учебници. Изпълнихме го.

Дадохме дума, че майчинството за втората година ще се увеличи, а младите семейства ще плащат по-малко данъци за първо и второ дете.

Удържахме я. Минималната заплата се повиши. Станахме първи в Европа по индустриално производство и стабилизирахме икономиката. Доказахме, че има и друг път на развитие за България. Искаме да продължим.

Подкрепете ни с номер 24 за достойна България в мирна Европа.”

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова на предизборната си обиколка в Перник. На срещата присъстваха и водачът на БСП в Перник Борис Цветков, цялата листа на БСП в Перник, вторият в листата за евроизборите и водач във Видин проф. Румен Гечев, кандидатът за евродепутат Филип Попов, председателят на общинския съвет на партията в Перник Делка Георгиева, председателят на Областния съвет на БСП-Перник Кирил Леонов, кметът на Ковачевци Васил Станимиров, председателят на общинския съвет в Земен Ива Борисова и много симпатизанти на столетницата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *