Конкурс за великденска украса разпалва въображението в Струмяни

Конкурс за великденска украса разпалва въображението в Струмяни

Конкурс „Великденска декорация” огранизира Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни към Община Струмяни. В надпреварата могат да участват всички местни жители, няма никакви възрастови ограничения.

Малки и големи трябва да сътворят красиви украси с помощна на своето въображение и своите умения. Имат право да участват в конкурса с най-много 3 изделия, като използваните материали и техника са по избор. Към всяко творение е необходимо да има следната информация: трите имена на участника, възрастта, ако е ученик – в кой клас е, населено място, адрес и телефонен номер.

Класирането ще е в четири възрастови групи. В първа са децата от детските градини и предучилищните групи, във втора са децата от 7 до 14 години а в трета са тийнейджърите от 15 до 18 години, а в четвъртата са всички, които са над 18 години.

На най-добрите автори в конкурса ще бъдат връчени грамоти и предметни награди. Творбите обаче няма да бъдат връщани, тъй като с тях ще се подреди празнична великденска изложба на 29 април на площад „7-ми април” №1, пред сградата на Община Струмяни.

По-късно ще се проведе и благотворителен базар. Всеки, който желае да участва, трябва да предаде своята великденска декорация от 12 до 26 апри в Общинска администрация-Струмяни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *