Кои талисмани ни пазят от болести?

Талисманите са един от по-древните методи, изпитан от предците ни с поколения наред. Те са им помагали да се предпазят от болести, злополуки, загуби и злини. Сред най-силните е този с формата на змия. Той предоставя цялостна защита, но не е за отблъскване на болестите, а по-точно за изцеряване от тях.

Ако притежавате такъв талисман, носете го на тялото си там, където имате болки или рани. Ако не можете да сте с него нонстоп, тогава го слагайте възможно най-близо до вас, когато спите. Друг силен талисман срещу болести е славянският двоен кръст. Може да се използва както от болни хора за изцеряване, така и от здрави хора за защита.

Той подсилва организма и жизнената му енергия. В Древен Тибет възелът на дълголетието е смятан за символ на безкрайността на всичко, което е най-ценно. Той няма начало и край. Действа балансиращо на енергиите и ги изравнява. Пречиства организма от болести, подмладява го и го зарежда с жизнени сили.

Философите казват, че възелът на дълголетието символизира стремежа към безсмъртие, вечна младост и вечна красота.

Звездата на Ерцгама укрепва семейното щастиеи е силен защитник против завист, клевети и зли помисли. Тя е източник на позитивна енергия и благоденствие към семейството ви. Не действа като щит срещу болестите, но повлиява положително върху цялостното здраве на човека.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *