Кметът с обръщение: Трябва да се обединим за четирима депутати от Благоевград

Кметът с обръщение: Трябва да се обединим за четирима депутати от Благоевград

За нас, като местна власт, е важно държавната власт да бъде пряко ангажирана с проблемите по места и те да се решават бързо. Именно затова смятам, че трябва да действаме практично и рационално, когато в неделя отидем да изберем състава на следващия парламент.

Всички знаем, че водачите на листите не са местни хора, но те почти сигурно ще влязат в парламента, затова мисля, че освен тях има реален шанс да изпратим поне четирима депутати, които са от Благоевград. Почти всяка политическа партия има достойни кандидати, така че имаме избор, просто той трябва да бъде рационален.

Благоевградчани трябва да гласуват доверие и да изпратят в следващия парламент наши съграждани, които познават нуждите и проблемите на града, и най-вече които обичат Благоевград.

Наши съграждани, които, след като влязат в парламента, няма да забравят къде е Благоевград.

Наши съграждани, които не са политически номади.

Наши съграждани, които няма да предадат вашето доверие, както са направили с бившите си партии.

Само така можем да си гарантираме, че в следващия парламент Благоевград ще има представителство и достойна сила, която ще отстоява интересите за развитие на нашия град. Призовавам всички да изберат кандидати независимо от партийната им принадлежност, които са от нашия град и ще защитават интересите ни в парламента.

Когато решаваме нещо толкова важно, като това кой ще управлява държавата през следващите 4 години, трябва сме преценили реално шансовете на всеки и ако няма такива, да гласуваме за тези, които имат шанс, това не е предателство, това е отговорно решение.

РУМЕН ТОМОВ,
кмет на община Благоевград

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *