Кметът на Белица кани Бриджит Бардо на гости у нас

Кметът на община Белица Радослав Ревански изпрати писмо до френската кинолегенда и екоактивист Бриджит Бардо, в което изказва благодарност към активната й дейност в защита на животните и голямата подкрепа за „Парка за танцуващи мечки” в общината.

В благодарственото си писмо Ревански посочва, че паркът вече 20 години е символ на общината и радва посетителите си, а това е в резултат на огромните усилия от страна на френската кинолегенда.

Той официално отправя покана към Бриджит Бардо за посещение на парка, като изразява искреното си задоволство от факта, че Мадам Бардо предлага преместването на няколко италиански мечки в „Парка за танцуващи мечки”.

В писмото още се казва, че паркът в Белица е най-мащабният проект за защита на мечките не само в България, но и в цяла Европа. Общината ще продължава да бъде катализатор на действия за хуманно отношение към животните, защото това не е задължение, а лична кауза.

Тези положителни резултати са благодарение на добрите отношения на ДПС и партията на френския президент Еманюел Макрон, „Република, напред”, които се дължат на общата принадлежност на двете партии към едно политическо семейство, както и личния принос на евродепутата Илхан Кючюк.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *