Кметът и 4-годишно детенце пуснаха светлините на коледната елха на Белица

Кметът на община Белица Радослав Ревански пусна светлините на коледната елха, асистира му 4-годишната Фатихан. Това стана под аплодисменти и радостни възгласи, с обратно броене от 9 до 1, с озареното от фойерверки небе коледният дух завладя малкото планинско градче.

Радослав Ревански поздрави всички жители на община Белица с настъпващите коледно-новогодишни празници с пожелание за мир, любов и заедност. За доброто настроение на всички се погрижиха женската фолклорна група при Народно читалище “Георги Тодоров 1885“ и танцовата фолклорна формация при СУ „Св. св. Кирил и Методий“, а Дядо Коледа и Снежанка почерпиха всички с топла баница и чаша червено вино, осигурени от Общината.

Малки и големи се включиха в дълго празнично хоро, което поведе кметът Ревански. Със запалване светлините на коледното дърво Община Белица и Народно читалище „Георги Тодоров 1885“ поставят началото на многобрпойните празнични събития.

Коледно-новогодишен подарък за всички жители и гости на Белица от кмета Ревански ще е концертът на Националния фолклорен ансамбъл „Танец“ – Република Северна Македония. Музикалната проява ще е на 22 декември от 17:30 ч. в голямата зала на читалището.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *